LuggageMasters box

  • We komen je bagage ongeveer een week van tevoren thuis bij je ophalen. Elk adres in Nederland is mogelijk. Wij geven aan welke dag wij je spullen kunnen ophalen en jij kan aangeven of je wilt dat we in de ochtend, middag of avond kunnen komen.

 

  • We komen je bagage ophalen en laden deze in een speciale box. Deze verzegelen we en dan wordt hij naar je vakantiebestemming gebracht. Onderweg houden we je op de hoogte per email of sms, zodat je weet dat je bagage is aangekomen.
  • Wanneer je op je bestemming aankomt, staat je bagage box al klaar en hoef je alleen nog maar uit te pakken. Op de terugweg gaat alles weer in dezelfde box. De box is eenvoudig kleiner te maken, zodat je hem kunt bewaren voor de terugweg.
  • Voor de terugreis pak je zelf de box weer in en je verzegelt hem weer. Lekker geshopt? Geen probleem, zolang het maar in de box past. We zorgen dat de box op je vakantieadres wordt opgehaald en na thuiskomst je spullen weer thuis worden afgeleverd. Dan nemen we de box weer mee. 

De Vakantiepallet maakt gebruik van een box waar al je bagage in gaat. De inhoud is 650 liter en er passen items in van 120 cm. 

 

Houd onze site in de gaten voor de winter! Dan zullen we ook boxen gebruiken waar je skies in kunnen.

We laten de box op je vakantiebestemming gedurende je vakantie en zorgen dat hij aan het eind van je vakantie weer opgepikt wordt. Daarom is hij makkelijk kleiner te maken!