Ontspannen op wintersport? Laat je bagage vervoeren!

Heb jij ook al zo’n zin in de wintersport? Kraakverse sneeuw, hagel witte pistes, een strak blauwe Alpen lucht, de wind door je haar en daarna de après ski natuurlijk. Enige waar ik altijd tegenop zie is dat gezeul met die ski’s! Zodra je je eigen ski’s/snowboard, schoenen en helm meeneemt, begin je toch een aardige pakezel te worden.

Niet zelf je bagage zeulen, het kan!

 

Je bagage staat al klaar

Afhankelijk van hoe je reist, heb je verschillende oplossingen voor het vervoer van je bagage. Van dakkoffer tot speciale ski-tassen, maar het blijft altijd gezeul. Het mooist zou natuurlijk zijn dat alles bij jou thuis wordt opgehaald en in je hotel of chalet voor je klaarstaat . En op de terugweg weer hetzelfde andersom. Zo ga jij ontspannen op reis! Deze oplossing wordt geboden door LuggageMasters. Wij zijn een nieuw bedrijf, dat al je bagage vervoert.

 

Alle bagage in één box

Door alle bagage in een box te vervoeren, kan je voor het hele gezin, je hele vriendengroep of je bedrijfsuitje alles in een keer meenemen. Het maakt niet uit hoeveel tassen je hebt, of je nog een sleetje mee wilt nemen of andere extra attributen voor in de sneeuw. Wij rekenen één tarief per box, dus zoek de box uit die het beste bij jouw reisgezelschap past. Je bagage wordt een week van te voren ongeveer opgehaald en staat klaar als je aankomt. Na thuiskomst krijg je je bagage ongeveer een week later weer thuisbezorgd.

 

Meer personen in een auto, zonder ski’s

Het idee achter LuggageMasters is dat als je een oplossing voor je bagage hebt, je flexibeler in je keuze voor vervoer bent. Als ik kijk naar mijn eigen wintersport met vrienden, betekende dat vooral zoveel mogelijk in auto proppen. Aangezien we allemaal kleine auto's hebben, was de consequentie dat er maximaal 3 personen in een auto pasten en een stoel achterin naar beneden moest voor de ski’s. Niet het meest efficient, dus dit jaar gaan we dat anders doen en reist onze bagage los van ons.

 

Vliegen of treinen naar de sneeuw

Ga je niet met de auto, maar met de trein of het vliegtuig. Dan zit je met die kleine stukjes transport van de taxi naar het perron of de bagageband. Daar kan je behoorlijk ellendig worden van alle tassen. Bovendien lopen de kosten van ruimbagage in het vliegtuig deze dagen behoorlijk op. Op onze site hebben we het voor je uitgerekend en wanneer je met 5 personen reist, ben je los van het comfort ook nog goedkoper uit!

Reactie schrijven

Commentaren: 0